Ja, men lite så faktiskt.

Ge mig halv fem, ge mig fredagskväll, ge mig önskat sällskap.
Helg? Huh?


Mitt mongoöga kan dö. Säljes till högstbjudande!
Känner du dig lite hängig i vardagen, hinner inte riktigt med, rädd för att du inte kommer att hinna se allt du vill hinna med? Jag har grejen för dig.
Minor details;
Ständigt stickande, och om du överlever det har du ett gott kvitto på att du överlever det mesta.
Garanterade glirig, känner du för att ta en kompispass och ge en riktigt vidrig en tillbaka - grattis!
Elefantmannenpotential, något som tyvärr är förbjudet att utnyttja på cirkus numera, men det finns ju en modellagentur för fula, pröva där.
Vibrationen i den lille rackaren går inte av för hackor, så fundera ut något du vill få vibrerat och bara placera ögat i närheten.


Har du inte dött av tristess än? Då slänger vi in en majaplanta, en sticksåg, en vinkelslip, femton halvätna muffins, två sura bävrar och ett lasso.

Faktum är att jag är beredd att byta ut mitt öga mot vad som helst; puttekulor, sådana där bruna mjöliga saker man har i krukor, ett ägg, en kokosboll eller varför inte en träkloss.

***

Dejting. Bra skit. Om man skulle slå slag i saken och skriva ett brev till Robert på Boxer, trevlig karl den där. Lite småsugen är man allt på Fisherman´s friends-gubben annars. Purr purr.

Fredag, lev för fredagskvällar, sunt sunt sunt.

Gissa då!

Hm hum di di dum da da di dom, hummedum di dii duum! O-ooh!
Aha! Kan tyckas vara lite klurig, men ni kommer tänka; "ååh, det var det jag tänkte" när ni väl får reda på svaret.


Visst är det härligt, snön kom, sågs och segrade, tills regnet.
Seri-jävla-öst.


Är på ett sjuhelsikes lekhumör, ge mig något att gå på!





I´m walking on sunshine
(Nå, visst tänkte ni precis så? A-ha...!)

Jätte braa.

(Medveten särskrivning gott folk.)


Jag mös lite i smyg åt att det såg ut att bli vår iår igen. Det är annars inte något som ligger mig för; att önska bort snön, that is. Men ja, jag välkomnar nästan våren lite. Kom att tänka på min gode klasskamrat Sandra "Lidas" Lidgren som var en riktig liten joker, alltid högt och lågt. Dagarna innan studenten insåg hon just att hon skulle bli utsparkad från skolan och ingenting skulle bli sig likt. En dag var hon så under isen att hon började storböla under en lektion, vi snackar heavy shit nu. I ett försök att muntra upp henne (?) sa en lärare följande:

Visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?

Efter det blev hon naturligtvis jätteglad...

Våren är för många tid för romans och sprittande känslor hit och dit. Jag kallar det pollenallergi. Finns hjälp att få, frukta icke. Finns oändligt många sätt att säga att man tycker om någon eller bryr sig minsta lilla, har av en händelse en hel del sådana förklaringar i min inkorg på mobilen.

Det här är kärlek:

"Hur går bitterheten? <3"
"Sov gott min skatt."
"Haha, fick du spö av Jonas? Made my day! Alla vinster mot Ola gjorde dig så kaxig. <3" (för övrigt så fick jag inte spö..)
"Det snöar. Grejen är den att snö hör ihop med dig precis på samma sätt som U2, Skatås, skidor, London och Corona gör."
"Tänkte skriva magisk, men så 2008."

Sedan finns det ju andra typer av, öhm, förklaringar.. en nyvunnen favorit:
"Har precis fått ett nytt spel så..."
"Alltså det är inte vilket som helst..."

Som ni ser vänner, love is all around...
(Tycker faktiskt är att det är rätt komiskt)


Det snöar fjädrar i Borås, galenskaper och bara vackert.



En nypa salt på det.

Britney.

Oh bäbis bäbis, hur kunde jag låta dig gåå, när någonting inte stod rätt till.
/.../
Slå mig bäbis en gång till.

Gärna över ögat, det är redan så svullet att du skulle kunna göra vad som helst med det. Stoppa ett gosedjur, ni vet de där maskarna man gjorde i syslöjden (raksöm;avstånd 4;bredd 0). Vi hittade en sådan en gång under en innebandycup, det var behållningen på hela den resan. Lillsnoppe. Han blev sminkad och uppeldad, luktade riktigt mumma faktiskt med lite PVC-plast. Man skulle kunna spela softball med det, jag plockar bara av det, precis så som Potato Head kan göra i Toy Story och så drar vi av en omgång. Om man inte är den sportiga typen så kan man ju alltid använda det som suddigum.

Har även svinto till hår som står till förfogande om ni skulle vilja göra en ryamatta.
(Tror att mitt lazy eye trycker på någon nerv som är rätt crusial för en normal uppsyn, det var ju synd..)

***

Gårdagen var en riktigt härlig skitdag faktiskt, men sådant som man sällan tänker på är att det alltid finns ljusglimtar och inte bara i stil med att det kunde varit värre, nej riktiga tillfällen som faktiskt höjer humöret ett snäpp eller två.
   Fick ett samtal igår strax efter slutsignalen för jobbet och tänka sig, det var en riktigt trevlig överraskning faktiskt. Skånskan är inte så dum ändå, härligt med lite värdigt dialektutbyte, han önskade höra min ljuva rikssvenska och jag fick skånskan som en bonus. Allt jag behöver göra nu är att skaffa mig en kritstrecksrandig dräkt, svinrygg(en typ av håruppsättning ingen grismongoparallell) och ett viktigt ärende. 
   Happening nummer två hade någon, troligen riktigt desperat och ensam jäkel, kallat ödet, men då jag är ingetdera kallar jag det bugg i systemet. Antingen har jag blivit vrålblåst, eller så har faktiskt MSN lekt match maker.
Hur tusan fick jag en förfrågan om att lägga till en viss herr Marklund till min kontaktlista? Killen ifråga skulle precis fråga mig samma sak, något lurt. Alltid spännande med nya förmågor dock, men som sagt, jag är varken desperat eller ensam.

Dagens universaldilemma; Rolig nog? Glad nog? Söt nog? Smart nog?
Sammanfattningsvis; Good enough?

Anna och jag kom fram till att vi nog tänker aningen mer än vad ni gör, eller så tänker vi bara mer på det faktum att vi tänker mer än vad ni gör trots att ni i själva verket tänker lika mycket, men vi ångrade oss snabbt och sällade oss till den insikt att; nej, ni tänker inte lika mycket som oss.
Veckan följer precis våra föraningar. Alltid något.

Mer lördag än såhär blir det inte denna vecka, helgkänsla idag!

Tradition and my rear end.

Hur firade vi nu denna förträffliga tisdag?

Jo, vi förlorade oss i nedladdadde tv-serier (skämmes!) och pepparkakor. 37 st för att vara exakt, Mor Annas, lite sådär härligt halvsega om man sa vara gniden. Väl värt och mycket traditionsenligt.

Var pepparkakorna ett substitut för något, eller kanske bara ett sätt att uttrycka sin frustration genom att hätskt bita av kanterna one by one. Möjligheten finns att pepparkakorn åts för att skingra tankarna (varför det nu skulle behövas bits me..), vem vet... Jag vet naturligtvis, men hur kul blir det?

-Jag vill bli puckelpistproffs.
-Du kommer få tjocka lår.
-What´s new?

Slog mig häromdagen att jag har något på mitt ben! Svarta pluttar som singlar ned för benet, jistanes, när hände det?



***

(Med risk för att vara tjejig)                           All yours.


Hot wall.

Av någon outgrundlig anledning har jag råkat bli medlem i flertalet matsidor som huserar ute i cyberspace. Kan vara min desperation i samband med veggoköret eller allmän vardagstristess. Jag menar, att vara medlem på till exempel KokaIhop skänker livsglädje och enorma mängder energi var dag, bara jag tänker på det blir jag sugen på att utmana livet...

Något otroligt fantastiskt strålande positivt med att vara medlem är att recept bombarderar din inkorg i tid och otid. Oftast är det något härligt flötigt eller en söndagsstek, alltså perfekt för mig och min vardag med massor av spilltid och behov av flötig mat. Det kan väl knappast ha undgått någon att det är Fettisdagen idag, eller Fettisdagen, eller what´s her face. Vanligtvis brukar detta firas med pompa och ståt då vi faktiskt gått utan mat i snart, jag vet inte hur länge de som går utan mat går just utan mat, men det är väl ett tag tror jag. Varför skulle man annars spexa till det med magen genom att stoppa i sig 1kg rent fett, det torde ju inte få magen i uppror efter att man fastat, nej då. Pft.

12 recept brukar slinka med månadsbrevet och nu hade de lyckats pricka in så att alla tolv var recept på semlor.
HUR SVÅRT KAN DET VARA?!
En bulle, mandelmassa och dränk det i grädde, klurigt. Onekligen.
Vad värre är att det numera finns oändliga varianter, för vet ni vad? Om ni dubblar satsen kan ni göra en jättesemla!
Hurra! Då lägger vi in ett recept bara för den unika jättesemlan!
Värst på semelhimlen får nog ändå bli cholkladsemlan (?!) eller någon annan modifikation, allt sådant går bort. Något som också är skrämande populärt är den så kallade Het väggen. Varm mjölk på hela paketet, rys.

Jag gillar inte ens semlor, men vill ändå slå ett slag för originalet.
Damn you all som har tjuvstartat!

Mitt i min aggressiva framtoning har Quasimodo-ögat återuppstått och nöthackningen imorse var vild. Kom att tänka på min tysklärarinna också, muntrade ju inte upp direkt. För sorglig faktiskt, lärarinnan då alltså.

Känn hur grädden kramar om er tunga där ute. 3574927462kcal. Have fun!

Crownbirdie - birdie-birdie-birdie.

Vaknade med en underbar känsla och bitterheten som bortblåst (frukta icke, med för lite sömn dvs. hela nästa vecka, är den tillbaka igen)(och nej, jag ska inte göra något speciellt). Tänk er 06.27, smaka på det, lite sött sådär, visst visst, tänk er 06:27:22 ni är med på vad jag menar, det är ju just då No Stress kommit upp i extas. Tänk er Bridget Jones fast utan all by myself, hennes smått patetiska uppsyn och beighet, där har ni mig.

Bra känsla+No Stress = Dampanfall och liggdansande i sängen. Duns. Gjorde ont, men jag fortsatte på golvet, i duschen vid frukostbordet...

Men där! Vi the holy table (i alla fall mellan 06.00-12.00) ligger tidningen, nedsölad, men fortfarande förvånansvärt läsbar.
Del 3, the only way to go, sida what´s her face; Ingvar Oldsberg slutar med På Spåret.

Whyyy, whyy!
Det som började så bra. En liten tröst var att Björn Hellberg också slutar, men med tillägget; inte frivilligt.

Lusläste artikeln, en gång, var sedan tvungen att gå vidare, hur kan han ge upp så? Efter bara 19 säsonger. Man måste tro på att det ska fungera, inte ge upp, kämpa lite Oldie!

Smilbanden skulle dock lätta på trycken ännu en gång, Björn Hellbergs öde var inte gott nog, serierna presenterade det creme de la creme idag. Narnia vill jag skriva, men hon heter ju Nemi, Zits och Pondus.

Zits:
Har du en slant mamma?
(Räcker fram en sedel, troligen hundra kronor av storleken att döma)
Hmm, min vecka har fem dagar, hur många har din?

Sådan humor har jag.

Hula hula, blue Hawaii!

Zigenare/Spåtanter (nej, ingen generalisering alls..)

Undrar om inte lilltån tillhör någon annan ändå, jag menar Esmeralda var ju rätt het, man kan tänka sig att hon varit med på ett hörn. Otroligt konstig ekvation förvisso, men ingenting är omöjligt. Hör med Anna om reproduktionsdriften.

Jag kände alltså på mig att denna dagen skulle bli skit. Ingen idé att dölja missnöjet.

Tittade på den, tänkte att detta kan bli sliskigt, men bestämde mig ändå för att alla/allt är värda/värt en chans, en.
Hällde upp, tänkte; jag tar lite. Fuck that. Blev två tallrikar. Sablar, säger ju det, visste att den nya a-filen med hallonsmak skulle vara en fälla. Jag är för billig.

Sedan kan ju Beyoncé sluta vara så ohygglig fräsch, men framförallt lägga ned att sjunga på varje radiokanal. Lite som en löpeld sprider hon sig. Vidrigt. I kanon dessutom, shade:as ut i ena kanalen för att slicka sig över till nästa.
"If I was a boy...yada yada"

Nu en liten lektion i kommunikation; Kvinnor vs. Män/Pojkar vs. Flickor.
När kvinnor/flickor säger ost(obs! endast exempel, man kan tänka sig get likaväl) så säger vi inte bara ost, och vi vill inte att männen ska upprepa ordet likt apor, likheterna är tillräckligt många ändå, nej, vi vill veta vilken sorts ost ni gillar/vill ha. Alternativt, och detta är ett bättre alternativ, vilken ost vi skulle vilja ha. Ni ska kunna läsa detta!

För bövelen, kan ni inte bara förstå!?

Nästa gång behandlar vi ämnet; Varför förstod inte männen/pojkarna förra gången - uppföljning.

Tänkte avsluta med något riktigt sliskigt, men nej, jag ska tygla mig.
Jag vet ju var jag är någonstans i alla fall, hur är det med er andra? Du ja.


Såhär kunde det sett ut, men nu blev det andra planer.

Sicko!

Trött trött trött.

4 timmar, ja nästan, räcker uppenbarligen inte.

Vrak.

---

Bajstorsdag idag, en dag som jag kan tänka mig att skänka bort till behövande! GE MIG FREDAG.

(Lagom längd idag mina lata vänner, inte sant?)


Sömn.

Du kan vara sömn.

Efter att ha utfört lättare distansmobbning mot Dj Gratjova om hennes sovvanor, vilket vi helt klart hade belägg för att göra, hände det förbjudna. Någonstans kring 22.00 började även jag stänga ned väl valda delar av produktionen. Först rök höger långfinger; det började krampa, det innan så skinande samarbetet med pekfingret var som bortblåst och den gamla krigsskadan dök upp igen vilket gjorde hela användandet aningen plågsamt.

Produktivitet.
Väldigt relativt, skulle vilja säga att jag och Cookielicious (kan uppenbarligen fortfarande inte lägga till länkar, men klicka gärna) var on a roll igårkväll, vi hade allt, vi hade flyt, vi hade strålande idéer och framför allt ambitionen att genomföra dessa. Några få detaljer saknas möjligen som till exempel ekonomiska medel, men vi är inte de som är de. En plan för att lösa det har även den utformats. Hur känner du idag Karin, ambitionen ligger lika högt ja? Eller var det bara en kvällsfling? Jag tror på oss!

Sektskapandet går även det stadigt framåt, tyngsta lasset dras för tillfället (ser heller inte att läget ändras nämnvärt, låt oss vara ärliga) av Nickolicious, klanledaren och längsta hönset. Jag, mina 60 kilon och 170 centimeter attityd övervakar proceduren och nickar godkännande. Detta är en given succé!

Sitter just och tänker, fy för den lede för att jobba i kundtjänst, tycker inte ens om människor.

Genomgående tema för veckan torde bli succé ändå. Ni kan börja gratulera mig redan på fredag!

Dagens fråga: "Hur tar man hand om en gråtande karl?"
(Gives me the creeps)

Newsflash!

News flash? Never mind.

First of all, you don´t know me.
Second of all, you don´t know me.

Bitterheten har inte slagit till än, shit damn piss fuck. Dock rekommenderar jag starkt ett besök hos min resekompanjon tillika sektmedlem/klanledare som på ett ypperligt sätt beskrivit vår italientripp. Mitt mål är att toppa hans bitterhet. Ge mig moodet!

Annars då? Nej, då så att é..
Bilen går bra ja?
Spinner som en katt i kurvorna.

Sablar och småtorsk, jag klarar inte ens av att länka coolt längre. Jaja, här får ni den i alla fall. www.egenkarlek.blogg.se
Som ni förstår måste ni alltså kopiera och klistra in tack vare mitt tillkortakommande.


Ett ögonblick.

Please hold.

Jag är så otroligt galet förälskad. All you need is love, hum di dum di dum, all you need is love, tra lalalala. Screw that.

Det finns bara en karl i mitt liv.


A whole lotta Love.

Nytt nytt nytt

Måndagsmorgon, kom så ska vi leva, leva livet kom så ska vi leva.

Fuck for life, det var egentligen det jag skulle behandla idag, men då det är så mycket nytt fräscht (?) som händer i min vardag så hinns inte det med. Senaste tillskottet är någon ny talang på min avdelning, känner ni hur intresset växer? Italien får vänta till lunchen, eller möjligen ännu längre.

Allt är möjligt ingenting är säkert.

Tjo och tjim.

Telesvar.



 


Hej, du har kommit till Ulle, kan tyvärr inte svara just nu för att jag befinner mig på en plats långt ifrån dig. Troligen kostar det alldeles för mycket att ta emot samtal för att inte tala om de hutlösa priser de kräver oss på om vi, gud förbjude, skulle vilja ringa. Det är inte så att jag försöker skrämma bort er på något sätt, men vår vardag ser alltså ut såhär. Ja, hela livet kan beskrivas som en överpriserad telefonräkning. Tänk er följande scenario:

Du ringer/Du vill komma någonvart i ditt liv, någon svarar/du är beredd att utnyttja allt och alla för att komma någonvart i ditt liv, samtalet bryts/personen som svarat har troligen genomskådat dig. Vad har vi då lärt oss utav detta? Jo, att du betalt tjugo riksdaler i uppkopplingsavgift och sedan rullar det på i godan ro. Skrämmande. Precis som livet alltså.

Med detta sagt, så hoppas jag att ni ringer igen, för det är verkligen effektivast, let´s face it, tror ni på allvar att jag lyssnar av min röstbrevlåda?! Tror ni att jag pungar ut med 5 kronor endast för att höra er säga något i stil med: "Nejhe, du svarade inte, men jag försöker väl igen senare". Nej, men si så bra att du ringde för att säga att du ringer senare, jag föraktar människor som du, eller nej, det gör jag inte, men den hårda banan kan vara viktig att gå någon gång.

Vad får du betala kära ringare? Kostar detta dig något förutom "värdefull" tid? Om det gör det kan jag likväl bjuda på något under tiden, medan jag ändå har dig i luren. Hum di dum. Ibland undrar jag hur människor som du tänker. Märker man inte rätt snabbt att personen i andra ändan inte tänker/kan svara.

SMS, ett ganska nytt påfund satt i relation till hur lång tid vi faktiskt ha kunnat, tja, göra upp eld. Pyramiderna är ju inte nyponfärska de heller. Pröva med ett sms, det låter inte fullt så roligt, men tro mig, kan vara rätt spexiga om andan faller på. Jag svär vid att jag svarar på sms om ni slutar tala in på t-svar. Tack för att du tog dig tid.


Kan detta ha varit det mest vrickade inlägg genom tiderna? Troligen.
Åker till Italien, ni är entledigade från att besöka min blogg, gör ni det av vana, go ahead, men om ni tror att någon typ av uppdatering kommer komma under veckan tror ni fel. Hemma på alla hjärtans dag, förväntar mig inget speciellt, en SMS räcker, eller en ros. Sedan om det skulle stå något fint utanför min dörr, ja då klart att jag tar med mig det in. Faktum är att jag är speciellt förtjust i träskor.




Take care friends.

Komm hol das Lasso raus.

Om jag ska vara riktigt snorigt uppriktig så känns det lite skumt att åka på skidresa igen, därtill utan de tre vise männen. Det var då Tor vaknade till liv och började kasta blixtar, sätta på getter och trulsa omkring uppe i, var nu asagudarna nu håller hus. Nu undrar ni säkert varför han gjorde det? Han ville bara informera om att boxerpaktet nu finns i family edition, inget borttaget, inget tillagt, bara mycket mycket bättre.

Vi åker alltså imorgon, eller ja, det är så tidigt så att det är nästan som att åka idag, det känns som om man ska åka idag om det inte vore för att packningen är far from påbörjad, väskan skriker tom sånär som på de femtioelva dun som troligen aldrig kommer att ge upp sitt nyerövrade område utan kamp.

(Nu borrar de utav bara curse curse här på jobbet och då min hårdag blev överraskande bra vägrar jag hörselskydd. Ni kan ju tänka er hur det hade sett ut. Slitna träningsoverallsbyxor, nopprig fleecetröja och så hörselskydd på det.
I believe in miracles, where you froom you sexy thing, sexy thing.)

Hur som, så kommer vi alltså att eksorteras av tre unga herrar ytterligare en gång, vilket Anna och jag tackar och bockar för. NFN kommer att göra allt i sin makt för att skydda oss från backmongonas attacker. Det är i alla fall vad som förväntas, sedan råkar jag vet att vissa brister i engagemang återfinns hos några delar av sällskapet.

Efter mycket fjäsk har vi fått tillåtelse att ta med bordshockeyspelet ned, den traditionella turneringen kan alltså återupptas. Dags att köpa på sig obscena mängder turkisk peppar alltså, det är något med puckar som lockar städerskor att begå kriminella handlingar.

Började för knappa timmen sedan, och jag har alltså lyckats undgå allt vad jobb heter. Tittade lite på rullarna beordrade dem att gå och lägga sig i sina rätta fack och var hyfsat nöjd med mig själv. Flitens lampa lyser ständigt över rumslagret. Har även hittat ett secret hide out, något som jag önskar att jag kunde delge er, men jag tror det skulle förringa syftet rätt hänsynslöst.

***

Var lugna, jag kommer att göra mitt yttersta för att alla här hemma skall få så stor dos av avundsjuka som möjligt. Du vet att du kommer att sakna mig käre läsare.


Torrt.

Ni har väntat och more importantly jag har väntat, stunden är kommen, dagens (egentligen tisdagens, men tekniken och jitterbugg ni vet) goda presenteras nedan!

Drum roll.

Inte nog med att herr och fru Designer/Uppfinnare/Upphovsmakare/Inspiratör/Allmänt  gett skärbrädan (för så simpelt är det) benämningen slaktarblock. Vad är då ett slaktarblock? Vad skiljer slaktarblocket från de andra skärbrädorna? Har vi stött på IKEA:s Ferdinand bland tjurarna?

SPÅR.


Genast lamslås man av tanken: Spår av vadå?! Jag får inte bara bra associationer.


Kapet för äventyret blev som känt tre kokböcker, men inte vilka kokböcker som helst utan pedagogiska kokböcker.
Vi talar om chili, torkad chili, chili på burk, chili på flaska. Inte nog med denna uttömande information och chili i alla dess former, de förtydligar det hela med bilder samt bildtexter.

Exempel 1: Bild på färsk chili, strax under bilden står det just; färsk chili.
Exempel 2: En salig blandning information, naturligtvis med bilder. Kombinationen kan se ut som följande; koriander, tonfisk på burk, vitlök och japansk kockkniv. (Ett litet wild card den sista där faktiskt)


Håll koll på mittenboken, den innehåller helfestliga saker som överkokt pasta med ädelost. 

IKEA, oh heaven.

Råd & Rön

För er som inte riktigt var i stånd till att inse det roliga i 1kg mjöl föreslår jag en tripp förbi Youtube. Där kan man snappa upp det senaste om det senaste, ja faktiskt det som senast var senast och kanske till och med något som är ännu senare eller rent av så sent att det inte ens kommit.

Genom blänande planering och strukturering redan under gårdagen gavs en liten premie, i form av sovmorgon, ut idag. Lustigt det där, jag som ändå är tysk ut i fingerspetsarna (nej, verkligen, bokstavligt talat, troligen enda stället som är närmare tyskt) lyckas alltså inte ens att genomföra min briljanta plan.

06:42 - Plåster på väggen, No Stress, jag vill inte jobba etc. etc. blickar ut över krigszonen i mitt rum. De där jävla dunen också, har väl inte gjort någon imponerande motattack, men känns som att skotta under snöfall.

06:57 - Frukosten skulle ha intagits long time ago, istället står jag och hackar äpple. Kniven gör åtskilliga försök att amputera bort tyskheten.

07:04:27 - Läser i tidningen om den fruktade Bottenfästingen (Spottus Speus). Tydligen kryper den lille rackaren runt i ansikte. Efterlämningarna (bajs) är frätande och bruna sår uppstår i ansiktet, mer kända som fräknar.
Jag är alltså oskyldig till mitt patetiska försök till Pippi look-a-like!

Marie Aune, Bandit Rock hundrafyraåtta, hon är en klippa den där.
"Mycket dimma och dis idag, dåligt sikt, men OM ni ser något får ni gärna ringa in till mig..blubb blubb"

Och så var det det där med att vara modig, satsa lite, våga lite. Jag jobbar på det, men allt ligger liksom inte riktigt på mitt fat. Klart att jag glappar lite mer än vad jag borde i vissa fall, men säg till exempel om mina hockeyskills, där är ingenting ogrundat.

Att vara fucked up är ett ypperligt sätt att hanka sig fram i vardagen, och det är extremt svårt att motstå. Charmigt, som Felix skulle ha sagt.

Denna pojk som jag får äran att glida runt i Italien med, visst, på lördag går startskottet för heavy tanning, major raggning och glassig åk. Italienare har något speciellt va, de kan stava Roma baklänges, och de kan konsten att vara sliskiga, my cup of tea. Klart, det är något med Kalles Kaviar också, men fan vad det är folk på och klämmer på den tuben då.

Det baller uhr.

Schmart.

Det var inte annat än att man satt som ett blött klistermärke, alternativt en perfekt kokad pastaslinga, på väggen när No Stress drog igång som alarmsignal imorse. Genidrag rakt igenom och jag steg gladeligen upp, började kvittrade och släntrade ned till köket för att rodda ihop lunchen.
 
Fiskbullar. Vad i hela Härjedalen hände där? Vem äter fiskbullar?

För att bibehålla den positiva atmosfär som infunnit sig spelades även No Stress på repeat hela färden till Borås, staden som Gud inte bara glömt, utan faktiskt medvetet skiter i. Vi hade även inslag av De rullande stenarna, Axl fick dra av Live and let die med en härligt rå ton och naturligtvis allas vår flöjtiga trafikpolis Marie Aune. Spån!

Inte bara det att No Stress numera huserar i mitt tekniska minimonster, även Diana Ross och puddingarna the Supremes har tagit plats med sin dänga I´m coming out. En riktigt rivig historia, kanske hade man önskat sig lite mer text än I´m coming out, som bara sjungs två tre gånger, men man kan inte få allt man önskar sig. Klart budskap i alla fall. Konkurrensen är stenhård, Smokeys Alice ligger fortarande och gnider på första platsen, den är ju after ski och after ski är kungligt. Vi lyckades plåga de flesta på bussen från Dorfgastein med denna låt och det är därför MONGO ska in på vågrätt 18.

Ett kilo mjöl för bövelen!

I wish I was made in Sweden

Tisdag, ledig dag, bra dag, seg dag, tills...

Promenad var planerat, men flickan, klart att vi ska till IKEA. Sponsra Kamprad så att de förslår, den gnedne lille gubben sitter redan och ruvar på x antal miljonslantar, men hey, låt om oss spendera.

IKEA, ett sådant ställe, jag blir alldeles rusig av blotta tanken! Man kan bo där, man kan äta där (Pernilla hävdar att laxen är jättegod, trots att jag syftade på att de säljer mat lite hippt som happt inne i butiken) och man kan hitta inspiration. Vi blev så sjukligt inspirerade att vi glömde tid och rum samt allt vad vi egentligen kom för att inhandla.
Låt mig omformulera mig; samt allt vad Pernilla kom för att inhandla, som dessutom stod skrivet på en lapp undertecknad hennes mor. Ingenting var alltså lämnat åt slumpen, men fokuset på den tjejen är ju diskutabelt.

Kan ni fatta att brevid lampan Ivar så står där ett mörkrost bryggkaffe på ett kilo, placeringen våldför sig på alla logikens regler, men ännu har vi inte nått botten. Tyvärr så har blogg.se fått sig en släng av mongolism och kan därför inte mottaga mina bildern, annars hade ni fått se mina fynd från besöket. Vänner, jag ger er inte en utan tre kokböcker!

Aaaahaa!

Inte nog med att jag blev hög på IKEAS äckligt käcka, vi-kan-knö-in-hur-mycket-funktionella-möbler-som-helst-på-bara-24 kvm, jag blev även ilurad en morotskaka (för den är ju nyttig) och eine Tasse Te. (ETT) En strålande afton alltså, allt som allt.

Lustigt, jobbet var en ökenvandring, där dagens bästa var när vi bytte färg på bandet i band maskinen. Nu kör vi svart, lite mörkt lite dystert men mycket sexigare. Tänk er en kartong fylld med rullar, omsvept med de bästa svarta plastband there is på marknaden, den lilla svarta har fått en ny betydelse.


***

Du har lovat mig en play date på IKEA!


Det tyska vinterkriget.

Jadå, finnarna må påstå att det var deras krig, well, see if I care. Hemma har vi en helt annan situation. Allt är tillåtet i krig och kärlek. Varför ska jag borsta tänderna om inte du gör det? Nej, nu förlorade jag diskussionen, men då byter vi helt och hållet riktning och nu är det du som bär upp dina kläder på övervåningen. Argh, splatter, splash, gurgel.

Who´s your daddy now?!
(Lite fel subjekt här kanske, åsyftar den lite mer feminina formen av päronskap, men uttrycket blir så andefattigt då)

Skulle varit på 20års-kalas i fredags, trodde jag, visade sig dock att jag tagit fel månad, lättare hänt än vad man tror. Egentligen är det ju lättare att ta fel på månad än på dag, jag menar, 28 januari 28 februari, mars april, ni greppar. 28 som 28, same same.

[schugouh outah]

Istället förkovrade vi oss med allmänbildningens nav, Oldsberg med flera. Kan ha varit årets uppställning, vi snackar Peter Apelgren/Fredrik Lindström vs. Filip o Fredrik. Det torde vara omöjligt att knäcka dessa killars smilbandstöjande kommentarer, men så sitter hon där, uppburrad i hörnet av soffan. Modern.

-Vi söker här en svensk tonsättare som blahablaha...(Oldsberg)
-
Marianne, vad heter han den där du vet., bla bla...(Far)
-Sebelius.(Mor)
-Nej, han är ju finne! (Far)
-Runeberg. (Mor)
-Nej, han är ju finne och författare! (Far)

Fredagar på en höft sisådär runt 20.34snåret Casa Fredborg, learn to love it.


Toffel toffel toffel.

Why don´t you go to hell?

-Oh, sure, I have a condo there.



Ända sedan Bad Gastein har jag varit ett enda stort fuck up. Börjar bli aningen tröttsamt. Tanken var att bibehålla hedern, den skopa coolhet som inte är raserad och det andra, öhm, what´s her face. Ah, never mind.
Men (oh heliga men)
Jag kan bara inte, kan inte bara lulla omkring. Att vänta leder ju verkligen ingenstans. Pick me.


Det som håller tillbaka längtan, gör så för att längtan är svag nog att återhållas.





Bollen till pucken

o pucken till klubban

o klubban till icing

o icing till isen

o isen till hästen

o hästen till råttan

o råttan på repet

o repet på grisen

o grisen gör en strut, HEJ!

RSS 2.0