Det är över nu...

Vilken dag, vilken underbart galen dagen. Studenten, bästa känslan någonsin tror jag. Kan inte ens beskriva den, har tappat fattningen totalt. Vill bara tacka alla godingar! Underbara människor som förgyllde min dag!

En riktigt blöt kväll och då menar jag inte för att champagnen flödade likt Nilen, utan för att jag började storgråta innan vi skulle gå hem. Gud så manligt liksom. Nej, jag lyckades inse att det är ta mig sjutton slut och no more. Helt galet. En hel del intryck under dagen som bara satte griller i huvudet. Jesus.


Det är "änna" dags att vakna upp nu.


Bobby pins and polish

Nu sitter man här. Härligt stel av femton burkar hårspray och en tiopotens mer hårnålar. Lite Marie Antoinette-inspirerat. Galet vad hår jag hade då, var är det annars? Naglarna håller på att torka, är så otroligt stolt över min perfekta färg, ÖB 20 spänn, det enda som jag inte betalt ett överpris för. Eller troligen för det också, men satt i relation till resterade attiraljer är det årets kap! Torka torka. Lätt spänd inför kvällen. Ni får hålla er. Dags för lite extra piff. Ni vet ju hur jag avgudar det. 

So long  

Vårtsvin ska vråla


Hockey-VM, den stora obetydliga tävlingen som Gud glömde informera oss om. Lite fouroneone (411) för er aningen bakom flötet: Ryssland och Kanada var dömda att leka i finalen. Schysst match för övrigt. Kanada vinner, nej Ryssland, nej Kanada igen eller kanske Ryssland då. Kovalchuck får sätta 4-4 och glädjen är total. Denne stackars spelare som fått så mycket skit. Respekt. Min mor som har vanan inne att referera och ge exemplariska resuméer till familjens stora glädje kommenterade att Oj, vilken energi va! och en favorit Men det är ju roligt vet ni. Ungefär som dessa ryssar har det tungt i livet när de kör omkring i sina Maseratis och tjäna storkovan. Stackars stackars ryssar. Ska ju erkänna att jag hejade på the Maple leaves då skidorterna där är känt bättre. Men grattis Gratjova, kul, verkligen.

Några frågetecken så under matchens gång:

Exakt vad betyder att bronka ut pucken?
Vem fan sminkar Claes Runheim? Människan ser ut som ett vrak, och ja, kan låta hårt, vi har alla haft våra beskärda delar av det, men uppryckning tack.


Highlights:

Leffe Bork menar på att Kanada gick från starkt självförtroende och stabila insatser till flackande ungdomliga blickar.
Rysksvenskan måste ju vara den nya svenskan, glömd är Mark Levengood och hans äppelkäcka Saunasvenska.
Män som kramas, zoom på den tack.


Det finaste med att Ryssland tog VM-guld är ändå att världens bästa nationalsång får ljuda. For mother Russia.



Påpassligt

Egentligen har jag inget vettigt att säga. Nu torde ni genast ha blivit om möjligt ännu mer motiverade att läsa mer. Intressant dag idag faktiskt och än är den ju faktiskt inte slut. Jag ska nog hinna med lite småpyssel ska ni se.

Imorgon stundar balen som dagens happening, vore ju föga troligt att något slår den liksom. Ve och fasa om så vore fallet. Jag är nästan sjukligt laddad, men ni kan inte hålla det emot mig, se det som charm och hängivenhet. Väskan införskaffades idag i sällskap av den goda, vackra underbara Caroline som även hon njöt av balruset? Vi löser detta Caroline.


----

Besök besök besök.
Ha och ha och ha.
Jag tackar och tar emot.

----

Te är ett måste för att kreativiteten ska flöda, har jag nämnt det? I så fall tar jag tillbaka det och hävdar motsatsen. Nejsch, inte jag inte, te är mitt syre. Jag andas te. (Säger sig självt om te=syre medför ju det att jag andas det..) Vad jag vill ha sagt är dock att te kombinerat med akvarellmålning kanske inte är den bästa idén på länge. Intressant effekt dock på lilla arket.

----

Då GP:s Dygnet Runt spalt har svikit mig otaliga gånger sedan gök-incidenten känner jag nu att det är dags att jag skapar mig lite egna nyheter. Dagens, eller jag ska vara ärlig, detta var någon dagens för två tre veckor sedan, men here it goes:

  

Vilka underbara gansterfasoner som skräpar ner i MIN skog. Det är egentligen inte nyheten i sig, utan kasta ett extra getöga mot bild nummer tre. En uppmaning till ägaren att förflytta bilen.

- Nej om man skulle åka och hämta bilen vi körde ner i diket och eldade upp igår.

Inte nog med att gubbarna nere i Kommunhuset sitter och lallar med uppmaningar hit och dit, självklart helt i onödan då oddsen för att någon människa, än mindre ägaren, skulle flytta bilen är lagom bra. Dessa högutbildade, överbetalda, long over due-gubbarna har nu även beslutat att bygga en pensionärsboende på MIN äng. Bovieran. Har ni hört på maken. Det klart att högsta hönset är väl i runda slängar redo att flytta in (ca 80+) och en inbyggd boulebana är väl det första man ser till att man får. Some people.

----

Apropå people, ny smak på Läkerolen, granatäpple. Inte den höjdaren som man lurades att tro.

----

Slutligen, lilla finishen på dagen, den obligatoriska promenaden med den lille svarte. Bollen fick hänga med ut idag, till mitt förtret, då pälsmössan inte nöjer sig med att bära runt den, utan nej, då ska jag knäböja och kasta och greja och ha mig. Fokus är ju för övrigt mitt paradnummer och när det kommer till proceduren att "- Loss lille Jax." till det att bollen ska lämna min hand, där någonstans slår det slint. Jag glömmer släppa bollen. Min personliga favorit är ändå när man får iväg ett kast, men självklart studsar bolljäkel på ett träd långt inne i skogen, för att sedan studsa på nästa, göra miljoner spindlar hemlösa, kväva en ekorre, rulla och slutligen hamna mitt framför fötterna på en. Tacksamt. Det var då själva helvetet. Slutlekt Jax. Aldrig mer.

----

Älska det begränsade utrymmet i balhandväskorna.

----
Pyssel är det senaste.

Ciao!


Fear not

Känner ni er inte riktigt insatta i min hårda livssituation just nu så kommer här en kort remsumé:

Geografiarbete ska vara inne om cirkus 1 h 40 min. Har inte börjat.

Ah nej, det var väl det.

----

Lagom är fint. Det kan vara bra ibland.

----

Sedan är det ju så, det jag vill ha är inte det jag behöver..

----

Hur känner vi för balfrisyren? Ska det bli en Heidi, en Emma eller en Jessica rent av? Take your pick!

       

Jessica var för tjock för att vara med.

Imorgon är det bal, jag är kusligt laddad!

Man tackar.

Man kan tycka att om man ska sitta uppe till klockan två på natten, så borde man ha för avsikt att få gjort något vettigt. Ett exempel helt taget ur luften är det där engelska talet som ska hållas om cirkus 5 timmar. Känns bra att jag inte börjat än. Jag hade annat för mig igår, kommer inte riktigt ihåg vad just nu, då jag fortfarande är schysst nyvaken.

Jax väckte mig 06.00

Har tillryggalagt 4 timmars sömn, men det är väl som de gamla gudarna säger - allt annat är inte produktivt.
Jag vaknade inte direkt utvilad och var måttligt kär i Jax när han studsade upp i sängen, men vad gör man inte för bästisen. Jag har väl mig själv att skylla, som i så mycket annat. Det faktum att jag bara vara tvungen att kolla på första perioden i Hockey-VM, som ingen bryr sig om för övrigt, kan ha lite att göra med sömnbristen.

Men annars så, man tackar. Verkligen.

----

Vill ju absolut inte förringa den stora händelsen idag - lillan har gått och blivit stor.

Anna 18 år.

Känn på den.

Dagen bjuder på en tårtlunch på Steinbrenner & Nyberg, och sedan en liten liten tur någonstans varthän hon behagar. Jag ska erkänna att jag har några upplägg, vissa kulturarv som måste ha setts innan man kolar.  

----

Hoppas ni sover.


There she goes

Mitt hjärta har blivit stor flicka.

Vackra underbara människa!

image42

<3

----

Jag bara älskar när jag är bra. Självgod? Alltid.

Sov vänner, ny vecka. Mycket på agendan, allt är ju relativt dock.

Ta hand om varandra


Vackert så.

Mina vanor har blivit seriöst rubbade det sista. Har ju helt och hållet kollapsat om man ska vara helt ärlig. Gårdagen blev lång med en start runt halv sju snåret och släckt och låst på en höft sisodär 01.30 på aftonen. Bra Ulle, du är verkligen rutinerad, det kan gubben på gatan tala om. Bra, då man börjar skolan åtta idag. Ja, ni hörde rätt, jag förgyllde, kors i taket, skolan med min närvaro. Lite stjärnglans i mitten av veckan då dippen börjar göra sig påmind.

Idag skulle bli en ännu längre dag. Toppade morgonrutinerna med att vakna halv sex. Vi snackar fyra timmars sömn. Vad är det för fel på mig? Det värsta, eller ja egentligen bra, äh sidetrack, i alla fall, jag vaknade klarvaken. Inte pigg, låt oss inte vara så galna, men ni vet klarvaken, satte mig rakt upp i sängen sådär gott förvirrad och stirrig. Halv sex. Jisses, nej vad gör man nu då? Inte kan jag sy, för det låter ju, inte kan jag klinka på pianot, låt oss ta en promenad! Jax..? Ohh Jaax..ZzzZZ. Härligt bemötande på nedervåningen, man får se till så att man inte blir nedsprungen, eller inte då. Fick släpa ut hunden, en rätt vanlig syn hos oss förvisso, men snälla rara, rör på dig! Dimman låg tät kring husknutarna, lite sådär halv kusligt. Väl i skogen möts jag av skräcken nummer ett, spindelnät i hela ansiktet, något utav det värsta jag vet! De små äckeldjuren har dessutom ockuperat hela skogen, surprise på den, men jag har skonats från att behöva se deras residens. Tills nu.

  
Vidrigt. Jag sprang. Klockan var 05.47.

----

Dagens bästa:
(don´t bother öppna bilderna, alldeles för suddiga, ville bara bevisa äktheten, för det gör jag ju så tydligt med suddiga bilder...)

 

Ni öppnade dem i alla fall, visst?

För er lydiga, följande har hänt:
Jag kommer hem efter min vandring, pappa ligger och skrattar högt i sovrummet, precis så som bara han kan när han är trött. GP har allt. Dygnet runt är det bästa i hela tidningen, strax efter serierna, P.S, hela treans del, tvåans del, bostadsbilagan och vädret. Men efter det så kommer Dygnet Runt. Efter denna morgon kommer den dock stiga i graderna. Stora händelser har bevisligen börjat rapporteras. Detta tar plats 10.30 i Säve, Göteborg:

Två ornitologer hör en gök vid Öxnäs.


Man kan inte mer än stämma in sig med fadern. HAHA! Vart är världen på väg?

----

Min fina, underbara, vackra vän. Caroline. Du är modig, stark och helt otroligt. Tack. Du lär mig så otroligt mycket. Alltid en lycka att vara med dig, för du är så otroligt skön.

 

Ni ser ju hur vacker hon är.

----

Annars en rätt så sugig dag. Nej, inte direkt, men lite små inslag. Jag ska verkligen inte klaga. Tar tillbaka allt och hävdar motsatsen. Måste sluta gnälla. Hjälp till lite då. Livet är för snällt mot mig tror jag. Får skärpa mig, skapa lite oreda. Shiva is back.

Peace love or else.


Mufflonfår

Jag har alltid trott att de skulle vara roligare än såhär:

image32





I guess not, men å andra sidan så är just denna rätt rolig. Mja. Nej, jag är rätt besviken, tänkte mig luddigare, nu får jag byta kuldjur, fan också.

-----

Tandläkaren idag igen, jag var ju där för en två veckor sedan, hur är organisationen på det stället egentligen? Kände dock att det var lika bra att gå dit den minuten som det tar, annars lär de väl ringa varje dag i två veckor som de gjorde sist jag avbokade. Knepiga människor.

-----

Det finns vissa regler som bör följas för att ett samtal ska gå i så god ton som möjligt. En av reglerna gäller mängden information som man delger andra parten med. Man skulle kunna säga att jag under dagen fått erfara en dos av den högre skalan, alltså sådant som jag absolut inte hade behövt veta.

----

Ni vet den där känslan där man inser att man inte kan hjälpa. Inte alls, inte på något sätt. Man kommer på sig själv med att tycka synd om sig själv, våndas för att man inte kan hjälpa, när den energi borde gå till den som behöver det... Men hur omvandlar man den? Hur förmedlar man den utan att det blir pitty me?

----

Ah, ni vet, det är körigt nu. En heldag på altanen med sol och två bloggar som skall hållas igång. Vojne.

Peace

Bourne Supremacy

Nämnde jag att försäsongen börjar imorgon? Nämnde jag även att den nya klubben heter Challengers? Allt detta är bekant va? Juust det. Låt mig slår er med häpnad.. Före detta Älvstranden hade en gång en lagkapten. Före detta Partille hade en gång en lagkapten. De båda heter Ulrika. Ett namn som är lika ute som, nej, det saknar en like. Vad är oddsen för att detta skulle ske? Seriöst. Inte nog med detta, jag är yngst och enligt den praxis som råder så får jag vika mig. Jag blir rånad på min identitet och Ulle som smeknamn är numera ett minne blott. Vissa envisas med Ulla som ny aspirant, något som inte rekommenderas för den som håller livet kärt. Låt mig komma med andra förslag..

  • Ull, kort och bra, mycket variation finns att hämta där, enda minuset är att det är rääätt likt Ulle..
  • Üll, tyskt, kort och koncist, precis som jag
  • Wolle, tyska för ju Ull, behöver inte bli svårare
  • Uller, en fornnordisk vinter/skidgud (även kallad Ull). Hur känner vi för den? It´s a sign säger jag.

Så, där har vi det, hädanefter får det bli Ull alt. Uller, det är ju så jag. Tennisproffskarriären är nu nedlagd, jag ska bli puckelpiståkare! Ska bara laga knät först.

Kommer numera alltså inte lystra till något annat än Ull alt. Uller. Wolle kan gå hem....

----

Frisyrproblem redan inför imorgon, ska jag gå ut hårt redan första träningen eller ska jag safe:a? Kanske kan bli lite skrämmande om jag kommer med värsta kreationen redan på första dagen. Låt oss spara på den. Kreation kreation kreation.

----

För övrigt så ser man inte ut så som man ser ut i spegeln.

----

TJipp!


Flittig Lise

Ja, men kom igen då, läs det där snabbt.
Min mor planterar för det vilda, en annan vilar när man är sjuk, men inte tyskan.

Otroligt slapp dag idag för övrigt, sådär gött sänkt som man bara kan vara efter en godisprovning * med Ragnar. När jag sedan studsade in på Challengers hemsida och fick syn på vår nye fystränare, blev inställningen till livet en helt annan. Damn it women, check him out! Jag vill dessutom inte träna så hårt, för hur ser man snygg ut då? Plus att jag är så rädd för att få sexpack... (Ska bara skrapa bort lite babyhull först...När man kommer upp i 20-årsåldern sägs det att det ska försvinna..Låter jag besatt?) Ja, sexpacket lär vänta på sig...

----

Godisprövningen ja. Vi har ju som känt Lördagstema, förut var det fredagar med kinestema, vilket egentligen still stands, fredagar då alltså. Sedan blev det filmer A-Ö och det är fortfarande på tapeten, vi har avverkat A... Nu råkade det bli en lördag för testet, men det passade sig ganska väl då vi testade just Lördagsmixar! Ni vet, de där äckligt roliga påsarna innehållandes all möjlig skit och konstigt godis. Kampen om Lördagspokalen stod mellan Konfektas Äntligen Lördag, Malacos Simpson samt Malaco Tom & Jerry. Ja, ni ser ju själva denna hiskeliga konkurrens. Här följer våra utlåtanden:

  • Äntligen Lördag - Första överraskningen är hur man misslyckas med Fizzyflaskor? Det är snudd på omöjligt att misslyckas, men hell, Konfekta makes it happen! Det är billiga plagiat så att det förslår, ungerfär som en bekants LV-väska. Klubban som medföljde var en liten joker då den var fylld med salt, helt omotiverat och otroligt äckligt. Något som också var otroligt äckligt var allt annat. Hela påsen var rakt igenom skitäcklig. Där satt den. Påsen har en förmåga att skrämma bort alla tankar om att skaffa barn, ty med barn följer Lördagsmixarna.
  • Simpson - Man vet vad man får när man väljer denna påse, främst för att layouten är ett skämt och att påsen är genomskinlig. Skrämmande att inte hela familjen får vara med på framsidan... Den lilla Marge-dockan som låg i påsen med syftet att rymma sådan där sockerbomber även kallade Pez. Ni vet hur den fungerar, böj bak huvudet på er figur och upp ploppar en liten tegelsten med socker. Banana skids i alla ära, men detta plagiatet, Fruktis, var ett bottennapp som saknar motstycke. Halva paketet var fyllt med luft och den lilla remsan som faktiskt låg i var lika slak som.. Ja. Helt klart obekvämt.
  • Tom & Jerry - Vad man kan säga direkt är att denna påse inte gynnades av att vara sist. Då diverse olustiga känslor i magtrakten uppenbarat sig var det bara att gnaga vidare. Gott och blandat-påsen som låg i var nästan oförskämt färsk om man blev ju inte mindre äcklad av de slimiga godisarna.. Att man sedan behövde en sticksåg för att få ut PimPimklubban höjde inte betygen det minsta faktum är att denna påsen, likt de andra förvisso, sög.

Summa summarum: Lösgodis finns av en anledning. Skaffa aldrig barn, och ska ni tvunget göra det, skaffa aldrig barn som vill ha dessa retliga påsarna!

-----

Jag ska bli tennisproffs! Slog mig nu precis. Kommer bli toppen. Kjolshorts som är ett big no no annars blir helt plötsligt helt okej. Man kommer även ha rätten att visa upp sina stora lår, då dessa anses tränade och att knö ner dem i ett par shorts känns vågat, så jag kör på kortkort. Dessutom, tvingas jag spela i solen.. Nemas problemas, vi löser det med en keps alternativt en alldeles för stor stråhatt. Jag är ett ace!

-----

Försäsongsstart imorgon, ångesten är påtagligt, tränare är snygg och kusligt pumpad och jag har dessutom pressen på mig att blogga om djävulsskapet. Kommer bli fint. Nu en sisodär 138 bilder senare har jag bestämt mig för en, inte helt nöjd, men jag får väl blogga om det eller något.

----- 

Ledigheterna är över och jag har som vanligt inte gjort något vettigt. En hel del tid har spenderats med mor vilket genererar till lite quality-time med mormor. Hämta upp henne hemma. Självklart utbryter meningsskiljaktigheter direkt då mormor blir upprörd över att vi hämtar henne på fel sida av gatan...

- Nej vi hämtade dig på rätt sida, jag sa den sidan till dig.
- Neeej du sa andra sidan till mig.
- Neej jag sa samma sidan som ditt hus och där stod du ju, det blev ju jättebra, inget problem...
- Neej nejj, men i alla fall.
- Men var det inte skönare att stå och vänta i solen i alla fall? (Detta levererade mamma med ett härligt leende)
- Joodå, jag hade jättetrevligt, jag träffade en neger.

Låt oss lämna detta därhän.

Ibland undrar man om min mormor går utanför dörren överhuvudtaget, hon har en förmåga att förundras över de mest konstiga sakerna. Har man tid över så varför inte lägga energi på att fundera över hur länge de ska sitta i solen och smutta på sin öl. Personligen intresserar det mig föga...

----

Tydligen var det Göteborg Cup i dagarna också, och som den inbitna groupien jag är, begav jag mig genast för att titta lite på innebandyn, eller på domaren. Take your pick. Jag pinades igenom 4 usla matcher med några utav Innebandysveriges sämsta spelare. En lirade med långbyxor, en annan utan strumpor och vi snackar herrspelare nu! Dessutom fick jag se en "dammatch" där hälften utav spelarna borde köpa sig en lott, jisses vilken tur de hade. Jag fick även nöjet att se Jamaica (läs Frölunda) lira och åka på däng. Dagens värsting var ändå killarna med Zone trip-tröjorna. Jag blir lätt mörkrädd.

-----

Det våras för Studenten -08! Galet. För er som fortfarande funderar på vad ni ska köpa till mig här nedan följer ett förslag (man kan tänka sig att ni går ihop några stycken) :
 
Fräulein von Hast har nämligen gjort en pytonormstrenchcoat! 140 000 kronor, blott.

-----

Vet liksom inte riktigt vad jag ska göra av med alla pengar som rullar in nu när man ska bli elitsatsad på. De schweiziska bankväsendet är inte vad det har varit. Att man ska behöva ljuga ihop om en skidresa för att orda upp finanserna. Suck.

-----

Glad to be back!

Peace out.


RSS 2.0