Oväntat..

..fick besök av Gustav idag. Det var rätt otippat. Men jag får väl vänja mig vid att han dyker upp då och då. Var lite rädd först, men nu är det mer why not!
Borde vara med i Montel´s show.

----

Skönt nu kom päronen upp från grannens garage där årets kräftskiva hålls.
-Ska du inte ut?
- Ska du inte följa med ner?
- Det finns kakor
- Du kan väl följa med ner.
- De andra barnen är ju där.
- Emma sitter där nere och äter kräftor som bara den.
Skrock skrock.

(Jag har aldrig träffat denna Emma och är inte direkt intresserad, de andra barnen är upp till 9 år, nej tack mamma)

----
Min mormor har fiskar som håller henne sällskap, de skapar visst huvudbry också.


Det är dagar som denna...

(Nej, nu kommer krampen, ha överseende.)
...som man inser att vänner är helt okej. De är bra att ha och har man tur är man oftast av någorlunda lika skrot och korn. Har man otur är man inte det. Kanske borde man inte dissat den där "kompisen" back then, man hade kanske behövt den senare. (Det ligger i kräftans natur att samla på saker) Kanske borde man valt en annan taktik när det kommer till det sociala planet. Kanske skulle man varit lite mer lössläppt (?), men det ger sig väl. Worst case scenario är väl att man slutar sina glansdagar helt ensam. Jag hoppas på att mitt genombrott kommer efter gymnasiet, för det är då det verkligen gäller! Bye bye safety. Då kan jag tänka mig ett par nya vänner. Man blir liksom tvingad och det är ju bra. Men just en dag som denna är det helt okej att veta att de finns där i bakgrunden, no need to push som vi säger i branschen. De finns där då det verkligen kärvar, men även i medgång. Det är dagar som denna som jag inser att jag kan trivas i total ensamhet också om det inte vore för min pärons enträgna försök att upplysa mig om att jag faktiskt är ensam en fredagkväll. Hello Mr and Mrs Obvious!!
Nu så här efter den tredje nektarinen på cirkus en 30 minuter inser man att dagar som denna är en del av livet. Jag vill så gärna intala mig att det är inte bara jag som är ensam, gnagandes på en nektarin och grubblar på varför just jag är så jävla ensam. Kära läsare, frukta icke, ty detta är inte despair utan pure fakta. Det är bara så det är och jag lägger inga känslor i det. Man kan nästa säga att jag trivs i det. Som ett tomrum liksom, jag bara är.

(läs rubriken nu)
....som jag inser att ensamhet kan bli rätt jobbig också. Besökte min mormor idag. Hon är nog rätt ensam. Det smärtar lite faktiskt. Lyckan är total när man kommer och det ä ju trevligt, men då slår det mig att hon alltid är ensam. Visst hon har oss, men det väger inte upp de resterande timmarna på dygnet. Min mormor är stark så jag tror hon klarar det. Jag hoppas jag kommer bli sådan när jag blir äldre, liskom så glad i livet och med många vänner och så mycket livserfarenhet. När jag tänker framåt så tänker jag liksom, tänk om det skiter sig! Tänkt om allt bara går käpprätt åt skogen. I samma veva tänker jag att det händer inte mig. Det får inte hända.
Mitt besök idag gav lite blandade känslor. Jag kan inte hjälpa att jag funderar på hur det kommer bli efteråt. Ibland pratar hon som om hon är redo att kasta in handduken. Det är helt overkligt. Helt befängt.

(glöm inte rubriken)
...som jag inser att en pojkvän hade suttit fint. Fast och andra sidan så hade det bara varit jobbigt. Man skulle haft en i garderoben så att man kunde ställa undan honom ibland, men jag har inte en skev människobild. Se inte ner på mig nu för jag vet att jag talar för fler. Pilutta. Åter till dilemmat, to have or not to. Alltså, det som skaver är ju just att man ska behöva dras med honom hela tiden. Haha! Förstår ni hur fucked up jag är! Jag ska nog inte utveckla det här, min psykolog har redan fått ett bryt. 

(ni vet vad)
...som bekräftar mina farhågor. Jag har hamnat i en ond cirkel. Jag liksom traskar omkring. Skulle behöva någon som ryckte upp mig. Pojkvänsfråga. Men ni förstår mig? Jag vet inte själv. Dull dull dull dull dull dull dull. Lame lame lame lame lame. Nu så. 

(..)
...som man inser att det finns dagar som är så himla roliga. Danmark var helt klart en sådan helg. Tack. Anna du är galet bra. Där har ni..

(..)
...som jag gärna hade varit innehavare av ett par dvdboxar med diverse sliskiga amerikanska serier.

Det är var dagens skörd kära vänner, för er som inte bloggar, oh yes I´m  watching you, gör det! Det tar emot lite i början, men eftersmaken är fantastisk!

 Peace


Nemas Problemas här inte

M m m! Don´t you just löööv Christmas!
Första skoldagen idag och döm av min förvåning när scheman ligger på bänkarna. Sedan vet ju alla att schema 1 sällan varar längre än en dag. Förra året var vi nog uppe i 6-7 olika varianter. Men just nu var det så att Schema 1 inte var så pjåkigt faktiskt, en lektion måndag, en lektion onsdag och ja, jag klagar inte. Carro är iofs ledig tre dagar men jag bör ju inte klaga, eller?

För att lätta upp stämningen lite efter denna tunga dag på en timmas skolunderhållning åkte jag och Caroline till Allum for som serious shopping.,mja. Mycket trevligt event i alla fall, en tröja och en väska, inte fy skam inte.

----

Nej pallar inte mer nu.
Tack tack

Ett litet hopkok..

..Det är så skönt, så skönt att blogg.se är så lätt så lätt att logga in i. Just det där att det inte alls dampar när man ska skriva ett inlägg och vi vet ju att man ska ta vara på de få ljusglimtar i livet. Så tack blogg.se för att ni får mig att bli ännu mer less på bloggandet. Oj. Det menade jag naturligtvis inte, men vad jag försöker säga är att det är så typiskt att det skiter sig när man verkligen tar tag i det. Story of my life, pretty much.

-----
 
Härliga rehab idag och som jag hasplade ur mig tidigare så är det ofta så att det skiter sig i lite kniviga situationer, som tex när man har väldigt jättebråttom till bussen. Vad inser jag så fort jag klivit innan för dörrarna till detta gudsförgätna ställe.,Jo, skorna ligger hemma och gottar sig. Underbart. Så jag inser att jag inom en snar framtid kommer får hasa omkring i strumplästen. Det är verkligen lycka det. Haha, det är nästan så man börjar gråta., fast ändå inte.


-----

Jag kände att det var på sin plats att summera sommaren lite. Tänke vara seriösa och lista allt i kronologisk ordning, men så så slog det mig; skit i det! I alla fall så ska ni få en lite resumé av min sommar. Den har varit regning. Ja. det var väl det. Kanske det sämsta sommarlovet någonsin. Det är också en sådan grej som verkligen ger mitt liv en skjuts. Mitt sista sommarlov någonsin blir skit. Haha. Självklart finns det några ljusglimtar som helgen men Anna i Falkenberg, Käringön med Caroline och Elin, Carolines land och midsommar. Nu rasar väl massorna över att jag har glömt något väsentligt, my bad. Dagarna med Linn är icke att förglömma, våra härliga middag. (cykeln är fortfarande hos mig Linn). Appropå dagar med Linn, så tog hon upp något som verkligen är värt att diskuteras. Frågan lyder:
Döptes Scar till Scar och om inte, vad heter han då egentligen? Föddes han kanske med ett ärr? Not likely. Men ni förstår vår frågeställning. Viktigt.

P.S Jag hatar när Tomas Ledin har rätt. D.S
-----

Jag hade nästan tagit mig ur online-spelsträsket när Anna lurar in mig igen. Betapet.se är en sajt för alla alfapet sugna. Jag är väl inte överimpad, men det funkar. Utklassade Anna första rundan så varför klaga.
Tetris mina kära vänner är ännu ett spel som bidragit till mitt spelande. Evighetsspel är det bästa.

----

Har nu kört min första körlektion, inte så farligt faktiskt, men oj vad mycket jag har kvar att lära helt plötsligt, damn!
Men jag har ju lovat, så jag ska klara det.

----

Träningsläger nu i helgen i Hirtshals. Mumma! Jag åker med, glassar järnet, käkar mat och badar i poolen (finns det pool?). Borde finnas. Haha, nu fick jag bilder av en gammal härlig öststats byggnad, sådär schysst förfallen.

----

Jag borde vara upprörd över att skolan börjar, men jag kan inte förmå mig. Det går liksom inte. Känns som om jag redan gjort allt som kan göras. Sista året nu. Sedan är vi lediga för evigt som Amanda sa. Jadu, om det vore så väl.
S3a. Tastes good, it´s gooood. Dagens Bono: " There´s nothing you can throw at me that I haven´t already heard."

-----

Pink Floyd strömmar just nu ut ur mina högtalare. Shine on you crazy diamond (part 1). Den är riktigt bra faktiskt, när det väl börjar efter ett intro på 8 minuter. Jaja.

-----

Nu ska jag nog göra ett ryck och försöka medla emellan de upprörda parterna i tredje världskriget som pågår i mitt rum, hallgolvet och datorrummet. Det är ungefär alla de ställen där jag har x antal klädesplagg eller väskor eller annat smått och gott liggande.


So long!

[:Kattasstråfy:]

Horoskop: Augustimånad kommer att gå i slarvets tecken. Du kommer att slarva bort många värdefulla ägodelar. Såsom pengar och byxor. Men för att du ska fortsätta läsa våra horoskop skriver vi med att du även kommer finna en vän som kommer bli dig mycket kär. Har du redan en partner? Dumpa skiten och move on.

(Ulrikas brev till sierskan Birgit)
Kära Birgit, det har kommit till min kännedom att mina Kitasbyxor som jag fick hundra år efter det du förutspått att jag skulle få dem är nu försvunna. Jag har inte letat ännu eftersom jag litar blint på din gåva. Byxorna har ett visst affektionsvärde för mig, ty de var de första jag fick köpa för hutlösa 200 kronor. Snälla Birgit var har jag lagt mina byxor??

P.S Var är min femhundring? D.S

Birgit svarar: Hej Ulrika, kul att höra att du är dum nog att tro på min spalt. Byxorna ligger någonstans i din närhet, kanske i din garderob. Möjligen har de åkt av galgen och grävt ner sig under dina andra kläder. Jag hade satt mina pengar på garderoben. Din femhundring har du spenderat på något. Du har inte förlagt den i alla fall. Tror  jag.
Mvh Birgit


--------------------

Jag har väl varit lite oaktiv här kanske. Visste inte att det skulle ta emot så.


-------------------

Lager 157 igår, ingen jätteupphetsande tillställning faktiskt. Men ja,.var väl bra.


------------------

Children of men, grym film! A must have!

------------------

Träffade Cämmo igår, long time no see på den!
Mycket mycket trevligt :)

------------------

Just nu skriver jag lite korta notiser mest för att tjäna lite tid inför ett kommande, kanske lite längre, inlägg..
I väntan på Linn så känns det här som ett gott alternativ.

------------------

Peace out.


Superfun!

Hoho, idag har jag jobbat och kors i taket så var det nästan trevligt :)
På något sätt lyckades jag undvika alla jobbiga uppgifter,  men så har jag ju väldigt god tajming (stavning på den liksom?).  Har även lovat bort mig till två utav lagerpojkarna, för en ölkväll under göteborgskalaset. Söker förstärkning till den 17/8 då detta kommer ske, enda kravet är att du är minst 18 år och tjejer, eller heter Anna Ragnerius. Oddsen är goda!

.......

Fredag imorgon! Så himla gött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Dock hopar sig ångesten igen då jag tänker på att jag har hela två veckor kvar att jobba, stackars stackars mig...
Denna helg ska i alla fall tillbringas i Falkenberg med kära Anna. Flickan har aldrig sett denna underbara (?) stad och jag finner det högst lämpligt att jag som har så stor stadskännedom visar henne runt. Om vädergudarna sköter sina kort rätt så bör allt gå som en dans!

......

Livet är hårt för en arbetare. Just nu ligger min ungsbakade kyckling och ruvar i formen. Den laddar inför att bli skuren i små lättuggade bitar. Till detta funderar jag på en qinouasallad dresserad med lite lite pesto. Finfint.

......
 
Jag har varit väldigt duktig idag faktiskt. Anmält mig till ett teoriprovet för B-körkort. Stort! Då jag lovat Anna en Köpenhamnsresa (hur det nu gick till) så bör jag ligga i. Innan 12 maj ska jag ha det lilla kortet i plånboken, ehm, ja  just det. Skojar bara Anna, vet du väl? Klart vi ska till Köpenhamn, Hard Rock var det va? Inget annat jag ska ordna nu när jag ändå är igång?

......

Jag har funderat lite på dagens givande inlägg och insett att det inte är direkt, givande. Det mesta är internt och för den stora massan, som dagligen besöker min blogg, så blir detta relativit, om inte kompiöst, tråkigt. Kanske borde jag skriva lite seriösare, finslipa på skämten och de finurliga formuleringarna, pröva och säga det snabbt! Finurliga formuleringar. Kan inte ens skriva det snabbt.

.....

My god! Better run, qinouan ska ju koka i 20 minuter och klockan som redan är kvart över läggdags. Eller ska jag ta cous cous?

....

Funderar starkt på att försöka med GI-metoden, inte för att stödet hemmifrån svämmar över, nejdå, men jag är ytterst tacksam.


......
 
IG - hade väl varit betyget på dagens inlägg, completely oorganiserat och stavfel, och tråkigt. Damn va tråkigt. Men Anna sa..

Haha! Nu kom jag på vad vi pratade om! Så himla roligt!
Det är verkligen det, helt galet, jag skrattade så gott inombords!
Jag talade om den snorkiga Lejonet & Björnen försäljaren i Falkenberg och berättade att han ifrågasatte mitt smakval på ett sånt där överrumplande sätt. Jag blir så grymt irriterad när jag inte har något bra svar på lut och blev väl om sanningen ska fram tagen på sängen som man nu säger. I vilket fall som helst så berätta Anna följande skräckhistoria:

Det var en ruggig aprileftermiddag och Anna gjorde staden osäker. Hon letade efter en present, en födelsedagspresent undrar ni, och ja, det undrar jag med. Anna spelar aldrig kort utan en bra hand och hon spelar alltid ut sina säkra kort. Esset i rockärmen är NK, det Nordiska Kompaniet skall bistå med sin expertis och smak. Ingenting kan gå fel. Mission Kalsong är on the move och Anna besöker Depå. Hon hittar snabbt sitt favoritpar, ett riktigt leckerstück! Allt hade gått smärtfritt hittills, tills hon upptäcker något utav det värsta man kan vara med om. Snygg kille vid kassorna, och nej, det är ingen kund som man kan undvika om man är lite smidig, utan snygg kille vid kassan jobbar faktiskt där! Oj oj oj. Anna tar sig framåt placerar kalsongerna lite trevande på disken. Snygg kille vid kassan sätter på sig sitt snygga säljar leende, som för den sakens skull inte är det där fejkade utan bara snyggt. Då kommer det, isen bryts. SKIK (snygg kille i kassan) frågar varför hon väljer den modell hon precis införskaffat sig. Anna börjar kallsvettas. Vad skall hon svara...Bam bam bam, trummvirvel.. To be continued.

Vår idé är ju faktiskt att man skulle svara, -Jo, för att de sitter så himla skönt. Haha! Förstår ni hur roligt det hade varit eller är det bara vi? Hur som helst så är det alltid roligt att prata med Anna.

------

Nej, dags för storkoket att träda i kraft.

Peace love and understanding

RSS 2.0